Over ons

Bruiloftbeeld fotografie, film en photobooth: wij zijn een collectief van jonge fotograferen en filmmakers. We zijn allemaal afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag. Ons collectief bestaat uit drie fotografen en twee filmmakers.

Al onze fotografen zijn documentaire makers in het dagelijks leven. Hun ervaring als documentaire maker blijkt zeer geschikt te zijn voor de bruiloft branche. Als afgestudeerde kunstenaars passen wij onze creativiteit toe. Geen standaard bruiloft kiekjes dus.

We staan erg open voor mensen met vernieuwende ideeën. Horen jullie daarbij? Twijfel dan niet, en neem contact op!

Nog niet overtuigd? Bekijk de reacties van andere bruidsparen:

Hans en collega Nick via de bruiloft van een bevriend stel leren kennen. Snelle communicatie per mail, een persoonlijke afspraak bij ons thuis en een snel plan van aanpak. Flexibel in het verzetten van afspraak en zelfs de hele trouwdatum, dit was allemaal geen probleem. De prijs trok ons in eerste instantie met name aan. Achteraf gezien kan ik volmondig zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding erg goed is. Voor een hele mooie prijs zijn zij de hele dag aanwezig geweest en hebben de bruiloft zowel in foto als op film vast gelegd. Enorm veel mooie foto's, te veel om uit te kiezen. Een korte gemonteerde videoclip, een lange, en zelfs al het ruwe materiaal van de hele dag. Video voegt erg veel toe (het echt later nog eens kunnen horen wat er allemaal gezegd is en gedaan, ik was zo veel vergeten!), en in het totaalpakket dat Hans bood was dit voor ons goed in het budget te passen. Op de dag zelf zijn zij (keurig op tijd) bij alles aanwezig geweest en deden enorm hun best om mooie foto's te maken. Van ons, maar ook de gasten werden goed vastgelegd. Later kreeg ik van veel gasten te horen dat ze zo prettig aanwezig waren, enerzijds pasten ze goed tussen ons gezelschap en gezellig aanwezig, en anderzijds op de achtergrond subtiel aanwezig om steeds mooie plaatje te schieten. Steeds bereid om met ons mee te denken, zowel vooraf als op de dag zelf. We zijn met name erg tevreden over hun relaxtheid en persoonlijke manier van aanpak. Harde werkers, van s ochtends vroeg tot s avonds laat aanwezig geweest.De fotoshoot zelf ging trouwens zelfs zo goed en relaxt dat we tijd over hadden en voor onze ceremonie nog een moment konden pakken om even spontaan op een terrasje te zitten.. super! Hans en Nick, enorm bedankt !

Linda & Joost

Beste Hans en Nick, Bedankt voor de super mooie foto's en video's. Jullie hebben geweldig werk afgeleverd. Ondanks de regen die we hadden, zijn de foto's super geworden. Daarnaast was het niet makkelijk om een video in elkaar te zetten met kroatische muziek. Maar het is gelukt. Daar zijn wij heeeel blij mee. Bedankt voor jullie inzet. Wij hebben eigenlijk niet eens gemerkt dat jullie aanwezig waren. Van te voren hebben we een aantal afspraken gehad. We hebben alles goed besproken. Jullie stonden voor alles open. Daarnaast zijn de foto's en video's heel snel geleverd. Onze complimenten voor beide. Wij raden jullie dan ook zeker aan. Groetjes,

Anita & Davor

Gisteren getrouwd op het strand van kijkduin. Zoals anderen hier boven al beschreven. Hans en Nick waren de eerste bij ons die dag en ze gingen als laatste weer weg. We hebben al stiekum op de laptop wat foto's gezien en echt ze zijn heel mooi. Ook hadden ze een printer bij hun zodat we alle gasten al een foto van die dag konden mee geven. Al onze gasten hebben ze nog apart gefotografeert en gefilmt aan de zee. We kregen alleen maar positieve reacties van onze gasten. Hans en Nick.. wij vertrekken nu lekker op huwlijksreis.. We kijken echt uit naar de foto's en de films maar dat gaat vast helemaal goed komen. Thanks jongens

Moniek & Levi

Op 24-08-12 was onze grote dag. Helaas belde onze videograaf 2 weken voor de bruiloft af. Via marktplaats kwamen we in contact met Hans. Hans is een rustige en zeer vriendelijke jongeman die zijn werk met veel enthousiasme uitvoert. Wij voelde eigenlijk gelijk een klik en hadden er alle vertrouwen in dat Hans onze bruiloft op een mooie manier kon vastleggen. 24 augustus, van 's ochtends vroeg tot midden in de nacht liep Hans vrolijk rond met zijn camera. Wat wij absoluut een pluspunt vinden is dat wij niet eens merkte dat Hans ons aan het filmen was. Hans zou rond 23.00u naar huis gaan omdat hij de volgende dag een andere bruiloft zou filmen. Tot onze verbazing, wat uiteraard werd gewaardeerd, bleef Hans tot het einde van het feest. Waar hij vervolgens al zingend door alle gasten werd bedankt 😉 De dvd kregen wij zeer snel van Hans geleverd. De beelden zijn op een mooie en bijzondere manier vastgelegd, met op de achtergrond muziek die wij zelf hebben uitgezocht. We kregen niet alleen 2 verschillende films geleverd (1 van 14 minuten en 1 van 35 minuten), we kregen ook nog al het film materiaal van de gehele dag! Lieve Hans, Nogmaals onwijs bedankt voor al jouw inzet. Tof dat je tot in de late uurtjes nog aanwezig was! Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden zijn erg te spreken over jouw werk. Al vele keren hebben we de dvd bekeken, en nog gaat het niet vervelen! Wij raden jou zeker bij iedere bruiloft of gelegenheid aan om die bijzondere dag vast te leggen. Groetjes,

Cindy & Tony

Wat een kwaliteit! Een vakman in hart en nieren. Tijdens het voortraject hebben wij goed contact gehad met Hans en is hij zeer duidelijk en beschrijvend geweest. Hans is meelevend, vriendelijk, en heeft een goede kijk op wat je wel, en niet wilt. Op de trouwdag zelf is Hans goed bezig geweest. Hij heeft alles vastgelegd en was eigenlijk onzichtbaar; we hadden niet het gevoel gefilmd te worden. Dat zorgt voor leuke momenten. Hans zou tot half 12 blijven, maar was uiteindelijk een van de laatste die weg ging, omdat hij het zo naar zijn zin had. Dat was geheel wederzijds. Toen de film klaar was waren wij overtuigd: een IEDER die nog gaat trouwen en een trouwfilm wilt, moet naar Hans. Kwaliteit, service, en ronduit gezellig en fijn.

Berry & Jacqueline

In Juni 2014 zijn wij getrouwd en we wilden deze dag zo goed mogelijk in foto's en video vast laten leggen. We zijn nog steeds ontzettend blij dat Hans en Nick dat voor ons hebben kunnen doen! Het was heel fijn dat zij voor de bruiloft twee keer bij ons langs kwamen om alle details goed door te spreken. We hadden meteen een goede klik, waren enthousiast over het werk dat ze lieten zien en we hadden er dus ook alle vertrouwen in dat het met onze foto's wel goed zou komen. Op de dag zelf waren Hans en Nick in alle vroegte bij ons aanwezig om de voorbereidingen vast te leggen. Vanwege de rustige en positieve aanwezigheid van Hans en Nick voelden we ons helemaal op ons gemak en dat was een gevoel dat we de hele dag hielden. Tijdens de officiele fotoshoot waren ze creatief, maakten gebruik van de aanwezige mogelijkheden van de locatie. Op het feest waren ze, zonder op te vallen, constant mooie momenten aan het vasteggen. Bovendien vonden wij het persoonlijk erg gezellig om deze twee extra gasten op ons feest te mogen hebben! De foto's en films die we snel daarna al konden bekijken laten zien dat Hans en Nick zeer bekwaam zijn in hun vak. Alle foto's zijn niet alleen mooi, maar ook bijzonder vanwege een speciale hoek, of een blik in de ogen van onze gasten die ze net op het juiste moment hadden weten te vangen. De film geeft ons (en de mensen die we hem hebben laten zien) nog steeds kippenvel en laat ons alle mooie momenten van die dag steeds weer opnieuw beleven. Kortom, een geweldige ervaring op de dag zelf en fantastiche foto's en films waar we de rest van ons leven van kunnen genieten! We kunnen iedereen Hans en Nick als fotograaf/videograaf aanbevelen!

Elke & Bart

Op 8 mei 2013 zijn wij getrouwd en Hans heeft voor ons de hele dag op foto vastgelegd. Het resultaat was super! Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de foto's. Wij vonden het heel fijn dat Hans voor de bruiloft bij ons thuis is langsgeweest om details van de dag door te spreken. Hans is een gedreven jongeman die veel enthousiasme en professionaliteit uitstraalt. Wij hadden het gevoel dat deze klus bij Hans in goede handen zou zijn en dit was ook zeker het geval! Tijdens de fotoreportage heerstte een ontspannen sfeer waardoor wij naast mooie foto's ook een hele leuke tijd hebben gehad. De rest van de dag verdween Hans voor ons gevoel tussen de gasten en heeft hij onopgemerkt alles voor ons vastgelegd. Slechts een paar weken na de bruiloft leverde Hans de foto's al bij ons af. Zijn selectie gaf een uitgebreid en zeer goed beeld van de dag. Soms met een leuke kwinkslag en vaak met mooie details. Wij zijn enorm blij met de foto's en hebben door Hans een supermooi aandenken aan onze fantastische dag! Wij kunnen iedereen die hun trouwdag op een bijzondere manier wil laten vastleggen aanraden om Hans in te schakelen.

Timo & Leonie

In november 2012 heeft Hans gefotografeerd op onze bruiloft in Den Haag. Wij zijn ontzettend enthousiast over de foto's die hij op deze dag van ons gemaakt heeft! Van tevoren is Hans een keer bij ons thuis langs gekomen om te bespreken wat wij in ons hoofd hadden. Op de fotoshoot na, merkten we op de dag zelf bijna niet dat Hans er was maar achteraf blijkt dat hij precies op de juiste plekken aanwezig was en van alle belangrijke momenten foto's gemaakt heeft, en met oog voor details. De foto's zelf zijn erg mooi en van zeer goede kwaliteit. Hans heeft een selectie gemaakt en er zit eigenlijk geen enkele lelijke foto tussen. Ook over de prijs/kwaliteit verhouding zijn wij zeer te spreken. Kortom, absoluut een aanbeveling om jouw grote dag mooi vast te laten leggen!

Nina & Floris